I februari öppnar ansökan för studier hösten 2019

Vi finns i Stockholm, Göteborg och Malmö. Nedan ser du de utbildningar du kan söka för höstterminen 2019. Ansökan öppnar i februari.

Alla våra yh-utbildningar är gratis och CSN-berättigade.

Säljare B2B
(Stockholm, Göteborg och Malmö)

Säljare B2B, yh-utbildning på Stockholm School of BusinessUtbildning för dig som vill arbeta med avancerad försäljning och marknadsföring som Key Account Manager, säljkonsult eller marknadsförare. Du får lära dig marknadsföring, affärsekonomi och juridik och att behärska de digitala kanalerna för kvalificerad försäljning.

Lönespecialist
(Stockholm, Göteborg och Malmö)

Lönespecialist, yh-utbildning på Stockholm School of BusinessUtbildning för dig som vill arbeta som lönespecialist, en yrkesroll där du ofta har en nyckelroll på företaget. Du kan arbeta både som rådgivare eller konsult. Lär dig sköta ett företags lönehantering och alla praktiska moment under ett års löneredovisning. Ta hand om personaladministrativa frågor och kommunikationsinsatser.

Redovisningskonsult
(Stockholm, Göteborg och Malmö)

Redovisningskonsult är utbildningen för dig som vill jobba inom bokföring, redovisning och ekonomistyrning. Yrkesrollen innefattar ett helhetsansvar inom löpande redovisningsarbete, bokslut och årsredovisning. Arbetsmarknaden för Redovisningskonsulter ser mycket bra ut. Efterfrågan på redovisningsekonomer är större än tillgången de närmaste åren.

 

Paralegal
(Stockholm och Malmö)

ParalegalDet här är en utbildning som vi planderar att starta hösten 2019.

Utbildningen vänder sig till dig som vill arbete med juridiska frågor, är självständig och har en hög social kompetens.Att arbeta som paralegal innebär bland annat att assistera advokater och jurister i deras arbete.Arbetsmarknaden bedöms som mycket god efter avslutad utbildning.