Välkommen till din nya karriär

Vi finns i Stockholm, Göteborg och Malmö. Nedan ser du de utbildningar du kan söka restplatser till. Din plats i kön bestäms av datumet som din kompletta ansökan kommer in till oss. Sök därför redan idag!

Alla våra yh-utbildningar är kostnadsfria och CSN-berättigade.

Säljare B2B (Account Manager)
(Stockholm, Göteborg och Malmö

Säljare B2B, yh-utbildning på Stockholm School of BusinessUtbildning för dig som vill arbeta med avancerad försäljning och marknadsföring som Key Account Manager, säljkonsult eller marknadsförare. Du får lära dig marknadsföring, affärsekonomi och juridik och att behärska de digitala kanalerna för kvalificerad försäljning.

Lönespecialist
(Stockholm och Malmö) Fullt

Lönespecialist, yh-utbildning på Stockholm School of BusinessUtbildning för dig som vill arbeta som lönespecialist, en yrkesroll där du ofta har en nyckelroll på företaget. Du kan arbeta både som rådgivare eller konsult. Lär dig sköta ett företags lönehantering och alla praktiska moment under ett års löneredovisning. Ta hand om personaladministrativa frågor och kommunikationsinsatser.

Redovisningskonsult
(Stockholm och Göteborg) Fullt

Redovisningskonsult är utbildningen för dig som vill jobba inom bokföring, redovisning och ekonomistyrning. Yrkesrollen innefattar ett helhetsansvar inom löpande redovisningsarbete, bokslut och årsredovisning. Arbetsmarknaden för Redovisningskonsulter ser mycket bra ut. Efterfrågan på redovisningsekonomer är större än tillgången de närmaste åren.

Butiksledare
(Distansutbildning)

Gillar du ekonomiskt ansvar, ledarskap och försäljning, är det här utbildningen för dig. Som butiksledare/-chef är det ditt jobb att se till så att arbetet i butiken fungerar friktionsfritt.

Rekryteringsbehovet är stort och utbildningen ger dig exakt den kompetens som efterfrågas. Välkommen till din nya karriär!