Säljare B2B
(Stockholm, Göteborg och Malmö)

Säljare B2B, yh-utbildning på Stockholm School of BusinessUtbildning för dig som vill arbeta med avancerad försäljning och marknadsföring som Key Account Manager, säljkonsult eller marknadsförare.
Du får lära dig marknadsföring, affärsekonomi och juridik och att behärska de digitala kanalerna för kvalificerad försäljning.

Lönespecialist (Stockholm och Malmö)

Lönespecialist, yh-utbildning på Stockholm School of BusinessUtbildning för dig som vill arbeta som lönespecialist, en yrkesroll där du ofta har en nyckelroll på företaget. Du kan arbeta både som rådgivare eller konsult. Lär dig sköta ett företags lönehantering och alla praktiska moment under ett års löneredovisning. Ta hand om personaladministrativa frågor och kommunikationsinsatser.

Redovisningskonsult (Stockholm)

Redovisningskonsult är utbildningen för dig som vill jobba inom bokföring, redovisning och ekonomistyrning. Yrkesrollen innefattar ett helhetsansvar inom löpande redovisningsarbete, bokslut och årsredovisning. Arbetsmarknaden för Redovisningskonsulter ser mycket bra ut. Efterfrågan på redovisningsekonomer är större än tillgången de närmaste åren.